Write what you are looking for and press enter to begin your search!

TEF Ligi
live-news-icon

YENİ HABERLER

Türkiye Espor Futbol Ligi’nde Gol ve Asist Kralları Belli Oldu

Türkiye Espor Futbol Ligi’nde Gol ve Asist Kralları Belli Oldu

Beşiktaş’ın şampiyon olarak tamamladığı Türkiye Espor Futbol Ligi’nde gol ve asist kralları belli oldu. 30 haftalık heyecanın sona ermesiyle beraber, Türkiye Espor Futbol Ligi’nde sezonun gol ve asist kralları açıklandı.

Beşiktaş’ın şampiyon olarak tamamladığı Türkiye Espor Futbol Ligi’nde gol ve asist kralları belli oldu.

30 haftalık heyecanın sona ermesiyle beraber, Türkiye Espor Futbol Ligi’nde sezonun gol ve asist kralları açıklandı.

Sezonu Giresunspor forması altında tamamlayan Süleyman Urhan, 30 maçta kaydettiği 26 golle ligin en skorer oyuncusu oldu. Giresunspor’un 30 maçta kaydettiği 48 golün 26’sına doğrudan katkı veren Urhan, önceki iki sezonda olduğu gibi bu sezon da ligin gol kralı olmayı başardı.

Süleyman Urhan’ın ardından krallık yarışında ikinci sırayı Beşiktaş Esports’tan Emre Yetkin aldı. Emre Yetkin, attığı 21 golle şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. Yine şampiyon Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan Faruk Bayık, 18 gol kaydederek listede üçüncü sırada yer aldı. Sezonu üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray’dan Ege Ayrancı 17 gol, Beşiktaş’tan Arda Gümüş ise 15 golle sezonun en skorer 5 oyuncu listesinde yer almayı başardılar.

Sezonun asist krallığı yarışında ise Gaziantep FK’dan Alican Özdemir ilk sırada kendine yer buldu. 30 maçta yaptığı 22 asist ile başarılı bir sezon geçiren Alican Özdemir’i 19 asist ile Kayserispor’dan Emra Ulaş, 13 asistle de Giresunspor’dan Osman Uğuz takip etti. Gol krallığı yarışında ikinci sırada bulunan Emre Yetkin, 21 golün yanı sıra 12 asist yaptı. Kayserispor’dan Melih Sarılar da yine 12 asistle ilk 5’te yer aldı.

Sosyal Medya

X

Sitemizdeki deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.

Detaylı bilgiye Aydınlatma Metni sayfamızdan erişebilirsiniz.